Kausarihaaste 2019

Osallistu Enemmän yhdessä -kausarihaasteeseen ja seuraa koko kausi hintaan 69 €! Enemmän yhdessä -kortit oikeuttavat sisäänpääsyyn viiteen vapaavalintaiseen FC Interin Veikkausliigan kotiotteluun kaudella 2019. Mikäli Enemmän yhdessä -kortteja ostetaan kampanja-ajan loppuun mennessä vähintään 1500 kpl, muuttuu jokainen Enemmän yhdessä -kortti automaattisesti viiden ottelun kortista koko kauden kattaviksi kausikortiksi! Kampanja-aika päättyy 28.2.2019.

Näin osallistut haasteeseen:

  • Tilaa Enemmän yhdessä -kortti Ticketmasterista tai Ticketmasterin myyntipisteissä.
  • Täytä tilauksen yhteydessä yhteystietosi. Mikäli olet entuudestaan Ticketmasterin asiakas, tarkista, että postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat oikein.
  • Kortti maksetaan tilaukseen yhteydessä.
  • Klikkaa itsesi mukaan kausarihaasteen FB-tapahtumaan ja kutsu mukaan myös kaverit. Kun 1500:n ostetun kortin raja rikkoutuu, kaikki ostetut kortit muuttuvat kausikorteiksi. Enemmän yhdessä!
  • Saat korttisi kampanja-ajan päätyttyä


Osta Enemmän yhdessä -kortti

Katsomot ja paikat

Kortit ovat myynnissä pääkatsomon lohkoissa A (kannattajakatsomo), B, C, D ja E. Kannattajakatsomon (A-lohko) paikat ovat numeroimattomia. Muissa lohkoissa asiakas valitsee itse paikkansa tilauksen yhteydessä. Numeroitu paikka sisältyy Enemmän yhdessä -kortin hintaan.

Hinta

Enemmän yhdessä -kortit maksavat 69 €/kpl koko kampanjan ajan 28.2.2019 saakka. Hinta sisältää numeroidun paikan sekä Enemmän yhdessä -kaulaliinan. Alennusryhmille ei ole eri hintaa. Hinta pysyy samana riippumatta ostettujen korttien määrästä.

Maksutavat

Ticketmasterin verkkokaupassa maksutapoina käyvät verkkopankki- ja luottokorttimaksut sekä lasku. Enemmän yhdessä -kortin voi maksaa myös kulttuuriseteleillä. Smartum-kulttuurisetelit käyvät maksuvälineenä osassa Ticketmasterin myyntipisteistä. Katso paikat täältä. FC Interin toimistolla maksuvälineenä käyvät Smartum ja TyKy-kulttuurisetelit, Virike-setelit, ePassi ja Edenred-setelit.

Toimitus

Haasteen toteutumisesta riippuen viiden pelin kortit tai kausikortit toimitetaan kaikille tilaajille kampanja-ajan päätyttyä maaliskuussa. Kortit toimitetaan lähtökohtaisesti mobiilikorttina matkapuhelimeen. Tilauksen yhteydessä on mahdollisuus valita toimitustavaksi myös muovikortti 2 €:n lisähintaan.

Etuja Enemmän yhdessä -kortin ostaneille

  • Kaupan päälle Enemmän yhdessä -kaulaliina
  • 5 euron alennus ottelulipuista Suomen Cupin alkulohkon kotiotteluissa
  • Etuosto-oikeus ja alennus Eurooppa-liigan kotiottelujen pääsylipuista kesällä 2019
  • Yhteistyökumppanien tarjoamat edut
  • Uutiskirje kerran kuukaudessa

Kampanjatavoitteen täyttyminen

Mikäli Enemmän yhdessä -kortteja ostetaan vähintään 1500 kpl, toimitetaan kortin ostaneille viiden ottelun kortin sijasta kausikortti. Mikäli kampanjatavoite täyttyy ennen kampanja-ajan päättymistä, ovat kausikortit ostettavissa hintaan 69 € kampanja-ajan päättymiseen saakka.

Kausikortit kampanja-ajan päätyttyä

Enemmän yhdessä -korttien myynti päättyy 28.2.2019. Tämän jälkeen myynnissä on ainoastaan tavallisia kausikortteja, joiden hinta on kaikille 200 €/kpl katsomolohkosta ja korttityypistä (aikuinen/lapsi/opiskelija/kannattaja) riippumatta. Mikäli haaste ei toteudu, voit päivittää ostamasi Enemmän yhdessä -kortin kausikortiksi maksamalla erotuksen 131 €.

Enemmän yhdessä -kortti lahjaksi

Enemmän yhdessä -kortti on oiva lahja, joka pitää jännitystä yllä! Voit antaa Enemmän yhdessä -kortin lahjaksi korttiin oikeuttavalla lahjakortilla tai ostaa kampanjatuotteen valmiiksi Ticketmasterista tai FC Interin toimistolta. Mikäli annat lahjakortin, lähetä asiasta sähköpostia osoitteeseen toimisto@fcinter.fi, niin toimitamme sinulle tulostettavan pdf-muotoisen lahjakortin.

Osta Enemmän yhdessä -kortti

Yleiset ehdot

Oston yhteydessä sinun on hyväksyttävä Veikkausliigan yleiset sopimusehdot, jotka on tehty jalkapallo-ottelun läsnäolijoiden viihtyvyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Sopimusehtojen laiminlyönti tai rikkominen voi johtaa ehtojen mukaisiin vahingonkorvaus- tai rankaisutoimenpiteisiin. Sopimusehtoihin pääset tästä linkistä: www.veikkausliiga.com/veikkausliiga/ehdot