Kausarihaaste toteutuu!

FC Inter haastoi kaikki mukaan Enemmän yhdessä -kausarihaasteeseen. Kausarihaaste on päättynyt 28.2.2019. Kaikki kausikortit maksavat tämän jälkeen 200 €/kpl.

Ostitko jo Enemmän yhdessä -korttisi?

Jo ostamasi kortti muuttuu automaattisesti kausikortiksi. Tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Korttisi toimitetaan sinulle maaliskuun aikana. Kiitos, että tuit yhteistä haastetta!

Etkö vielä ostanut korttiasi?

Voit hyödyntää Enemmän yhdessä -kausarihaasteen etuja ja alennettua hintaa 28.2. saakka. Osta kausikorttisi Ticketmasterista tai FC Interin toimistolta. Ostaessasi Enemmän yhdessä -korttisi 28.2. mennessä olet oikeutettu kaikkiin Enemmän yhdessä -kausarihaasteen etuihin sekä alennettuun 69 € hintaan. Kaikki kausikortit maksavat 1.3. alkaen 200 €/kpl.Osta Enemmän yhdessä -kortti

Katsomot ja paikat

Kortit ovat myynnissä pääkatsomon lohkoissa A (kannattajakatsomo), B, C, D ja E. Kannattajakatsomon (A-lohko) paikat ovat numeroimattomia. Muissa lohkoissa asiakas valitsee itse paikkansa tilauksen yhteydessä. Numeroitu paikka sisältyy Enemmän yhdessä -kortin hintaan.

Hinta

Enemmän yhdessä -kortit maksavat 69 €/kpl koko kampanjan ajan 28.2.2019 saakka. Hinta sisältää pääsyn kaikkiin FC Interin Veikkausliigan kotiotteluidin kaudella 2019, numeroidun paikan sekä Enemmän yhdessä -kaulaliinan. Alennusryhmille ei ole eri hintaa.

Maksutavat

Ticketmasterin verkkokaupassa maksutapoina käyvät verkkopankki- ja luottokorttimaksut sekä lasku. Enemmän yhdessä -kortin voi maksaa myös kulttuuriseteleillä. Smartum-kulttuurisetelit käyvät maksuvälineenä osassa Ticketmasterin myyntipisteistä. Katso paikat täältä. FC Interin toimistolla maksuvälineenä käyvät Smartum ja TyKy-kulttuurisetelit, Virike-setelit, ePassi ja Edenred-setelit.

Toimitus

Enemmän yhdessä -kausikortit toimitetaan kaikille tilaajille kampanja-ajan päätyttyä maaliskuussa. Kortit toimitetaan lähtökohtaisesti mobiilikorttina matkapuhelimeen. Tilauksen yhteydessä on mahdollisuus valita toimitustavaksi myös muovikortti 2 €:n lisähintaan.

Etuja Enemmän yhdessä -kortin ostaneille

  • Kaupan päälle Enemmän yhdessä -kaulaliina
  • 5 euron alennus ottelulipuista Suomen Cupin alkulohkon kotiotteluissa
  • Etuosto-oikeus ja alennus Eurooppa-liigan kotiottelujen pääsylipuista kesällä 2019
  • Yhteistyökumppanien tarjoamat edut
  • Uutiskirje kerran kuukaudessa

Enemmän yhdessä -kortti lahjaksi

Enemmän yhdessä -kortti on oiva lahja, joka tuo iloa pitkäksi aikaa. Voit antaa Enemmän yhdessä -kortin lahjaksi korttiin oikeuttavalla lahjakortilla tai ostaa tuotteen valmiiksi Ticketmasterista tai FC Interin toimistolta. Mikäli annat lahjakortin, lähetä asiasta sähköpostia osoitteeseen toimisto@fcinter.fi, niin toimitamme sinulle tulostettavan pdf-muotoisen lahjakortin.

Kausikortit kampanja-ajan päätyttyä

Enemmän yhdessä -korttien myynti päättyy 28.2.2019. Tämän jälkeen myynnissä on ainoastaan tavallisia kausikortteja, joiden hinta on kaikille 200 €/kpl katsomolohkosta ja korttityypistä (aikuinen/lapsi/opiskelija/kannattaja) riippumatta.

Mikä Enemmän yhdessä -kausarihaaste?

Enemmän yhdessä -kortit oikeuttivat haasteen lähtötilanteessa sisäänpääsyyn viiteen vapaavalintaiseen FC Interin Veikkausliigan kotiotteluun kaudella 2019. Haasteeseen vastattiin sankoin joukoin, minkä ansiosta haaste toteutuu. Jokainen Enemmän yhdessä -kortti muutetaan automaattisesti viiden ottelun kortista koko kauden kattaviksi kausikortiksi. Enemmän yhdessä -kausikortteja voi ostaa kampanjahintaan kampanja-ajan päättymiseen 28.2.2019 saakka.

Kampanjaa jäljellä

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia
Osta Enemmän yhdessä -kortti

Yleiset ehdot

Oston yhteydessä sinun on hyväksyttävä Veikkausliigan yleiset sopimusehdot, jotka on tehty jalkapallo-ottelun läsnäolijoiden viihtyvyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Sopimusehtojen laiminlyönti tai rikkominen voi johtaa ehtojen mukaisiin vahingonkorvaus- tai rankaisutoimenpiteisiin. Sopimusehtoihin pääset tästä linkistä: www.veikkausliiga.com/veikkausliiga/ehdot