Juniorit

FC Interin toiminta-ajatus on tukea pelaajia kehittymään nuorten maajoukkueisiin, maamme pääsarjaan sekä ammattilaiseksi kansainvälisille kentille ja, että seurassa pidetään huolta/välitetään kaikista pelaajista ja jokainen saa harrastaa jalkapalloa omalla tasollaan.

Seuraidentiteetti ja yhteisöllisyys

Seuralle on tärkeää oma, vahva identiteetti. Identiteetin perustana on yhteisöllisyys, mikä vahvistaa seuraa ja mahdollistaa kestävät yhteistyösuhteet.

Yhteisöllisyyden tukijalkana on oma koti, Veritas Stadion, ja sen ympärillä tapahtuvat toiminnot. FC Interin yhteisöllisyyteen kuuluvat kaikkien Inter-perheenjäsenten mukanaolo ja yhteiset pelisäännöt, joiden kautta meillä on turvallinen, iloinen ja kehittävä ilmapiiri. Seurassa välitetään ja kasvetaan voittajaksi.

FC Interin identiteetti sisältää:

  • metodin, miten seurassa opitaan
  • vuosisuunnitelman, minkä sisällä rytmitetään harjoittelu ja pelaaminen viikkotasolla
  • kokonaisvaltaisen harjoittelun käytännössä.
  • seuran harjoitusten rakenteen, oppimisprosessin sekä sisällön
  • tukitoimet sekä peli-identiteetin.

Tavoitteet

Seuran tavoite on kehittää junioritoimintaa Suomen huipputasolle ja pelaajien kehitystoiminta kansainvälisesti tunnustetuksi. FC Interin kilpatoiminnassa pelaajia kehitetään urheilijoina yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti, unohtamatta kasvatuksellista otetta. FC Interin junioritoiminnan tavoitteena on kehittää pelaajia seuran edustusjoukkueeseen ja kansainvälisille kentille sekä tarjota usealle lapselle mahdollisuus harrastaa jalkapalloa omalla tasollaan.

Osaavat valmentajat

Junioriedustusjoukkueiden valmennuksesta vastaavat korkeasti koulutetut huippuosaajat, joiden johdolla valmennuksen tasoa ja vaikuttavuutta kehitetään jatkuvasti. Ikäluokkien päivittäisessä valmennustyössä ammattivalmentajat löytyvät kaikista ikäluokista D12 – B17 välillä. Ammattimaisesti toimivien oto-valmentajien ansiosta voimme tarjota kohtuullisin kustannuksin laadukasta toimintaa suurelle joukolle jalkapallosta kiinnostuneille lapsia ja nuoria.

Jokainen on tärkeä

Jalkapallo on joukkuepeli ja pelaajalle joukkue on tärkeä kasvualusta. FC Interissä pelaaja saa mahdollisuuden harrastaa ja kehittyä oman tasoisessa ryhmässä. Pelaajan on kuitenkin helppo vaihtaa ryhmää seuran sisällä tarpeen mukaan joko saman ikäluokan sisällä tai siirtymällä eri ikäluokkaan.

FC Interin pelaajapolku tarjoaa lapselle ja nuorelle mahdollisuuden kehittyä jalkapallossa niin hyväksi kuin omat taidot ja halu edellyttävät. Seuran tavoite on sytyttää elinikäinen rakkaus jalkapalloon. Veikkausliiga-joukkueeseen johtavan pelaajapolun lisäksi seura tarjoaa pelaajapolut eritasoisiin aikuissarjoihin.

Tukijat:

Tilaa EOM-lehti!

Stadium - FC Interin seuramallisto

Terveystalo

www.sporttiapteekki.fi

Turun Citybus