vko.04 // 30.1.2019

Tegra Mukuna mukaan U16-maajoukkueleirille

Tegra Mukuna mukaan U16-maajoukkueleirille

Tegra Mukuna on nimetty mukaan U16-maajoukkueleirille.

U16-poikien maajoukkueen vuosi käynnistyy helmikuun puolivälissä Eerikkilässä järjestettävällä leirillä. Interistä mukaan on valittu B-junioreissa pelaava akatemiapelaaja Tegra Mukuna. 15-vuotias Mukuna teki debyyttinsä maajoukkuepaidassa viime vuoden keväällä Slovakiassa pelatussa turnauksessa.

Eerikkilässä 12.-14. helmikuuta järjestettävä leiri avaa U16-ikäluokalla tapahtumientäyteisen vuoden, joka huipentuu loppusyksyn EM-karsintojen avaukseen.

- Todella tiivis ja mielenkiintoinen vuosi on edessä. Tällä ikäluokalla jo ensimmäinen vuosikin oli hyvä, päävalmentaja Erkka V. Lehtola muistuttaa Palloliiton sivuilla.

Leirille on tässä vaiheessa nimetty 24 pelaajaa ja ryhmää täydennetään tulevan viikonlopun jälkeen vielä kuudella pelaajalla.

- Loppuvuoden alueturnaus on isossa roolissa tänne pelaajia valittaessa ja haluan katsoa ne pelit vielä kertaalleen läpi. Sen lisäksi jalkaudumme muiden valmentajien kanssa vielä seuraamaan viikonlopun otteluita ja muutaman pelaajan osalta täytyy myös kuntoutumista hiukan tarkkailla, Lehtola perustelee.

Katso nimetty joukkue kokonaisuudessaan Palloliiton sivuilta.

Lähde: Palloliitto