vko.13 // 4.4.2019

FC Inter Powerchairin kausi päättyy jälleen mestaruuteen

FC Inter Powerchairin kausi päättyy jälleen mestaruuteen

Sähköpyörätuolijalkapallon SM-sarjan viimeinen turnaus pelataan la 6.4. Turussa, Peltolan ammatti-instituutin salissa. (Kuva: FC Inter Powerchair)

FC Interin Powerchair-joukkue pelaa neljättä kauttaan sähköpyörätuolijalkapallon SM-sarjassa ja tämän viikon viikonloppuna päättyvä kausi on ollut jälleen Interin hallintaa. Neljäs peräkkäinen Suomen mestaruus on varmistunut jo ennen sarjan viimeistä turnausta, joka pelataan la 6.4. Turussa Peltolan ammatti-instituutin salissa (Hamppukatu 2).

Lämpimästi tervetuloa kannustamaan sinimustia paikan päälle! Turnaukseen on vapaa pääsy ja paikan päällä on buffet, jonka tuotot menevät Interin Powerchair-joukkueen hyväksi. Lisäksi otteluiden välissä kaikilla halukkailla on mahdollisuus kokeilla lajia.

Otteluohjelma
11.00 FC Inter - TPV
12.30 TPV - HJK
14.00 FC Inter - HJK
15.00 palkintojenjako

Sähköpyörätuolijalkapallon SM-sarjan sarjataulukon ja maalipörssin löydät täältä.